Deset najbizarnijih modnih kombinacija u 2017. godini

Na samom početku 2018. godine rešili smo da napravimo rekapitulaciju najgorih modnih izdanja sa crvenog tepiha. Pogledajte koje dame su se pošteno izblamirale i dobile negativne ocene modnih stručnjaka.

Utorak, 12.12.2017.

15:10

Izvor: Kristina Milošev

Deset najbizarnijih modnih kombinacija u 2017. godini
Foto: Getty

Podeli:

Godina koju polako ostavljamo iza nas bila je obeležena pravim modnim blavoima koje su najpre pravile poznate dame iz sveta muzičke, glumačke i zabavne industrije.

Vođene željom da pokažu svoj poseban stil, autentičnost, i onu dobro poznatu modnu hrabrost, mnoge od njih su prešle granicu dobrog ukusa.

Dok su neke otkrivale svoje telo, sa ciljom da istaknu obline i seksepil, druge su uskočile u čudne kreacije koje su, kasnije, izazvale podsmeh javnosti.

U nastavku pogledajte koje dame su prošetale najbizanernije odevne kombinacije i dobile nezvaničnu titulu šund i kič izdanja.

Rita Ora

*ALT

Britanska pevačica Rita Ora ne prestaje da iznenađuje javnost svojim kontroverzama, ali i modnom stilom. Iako je tokom 2017. godine imala nekoliko uspešnih izdanja, njen stajling na dodeli Mtv nagrada u Londonu izazvao je ismejavanje javnosti. Rita je prošetala samo u bade mantilu.

Nikol Kidman

*ALT

Zanosna Nikol Kidman je bila prava zvezda na dodeli Sag nagrada koje u Los Anđelesu organizuje Udruženje filmskih i televizijskih glumaca. Iako je osvajala svojom harizmom i stavom, glumicu su modni stručnjaci iskritikovali zbog ove blještave zelene Guči kreacije.

Džesika Hart

*ALT

Iako nije toliko poznata široj javnosti, australijska manekenka Džesika Hart je bila tema medija nakon što se pojavila na crvenom tepihu Međunarodnog filmskog festivala u Kanu. Neobična haljina sa svilenom plavom mašnom zbunila je mnoge.

Rijana

*ALT

Pop pevačica Rijana je poznata po svom ekcentričnom stilu koji se oslanja na hip-hop muziku. I dok je često viđamo u predimenzioniranim modnim komadima, duksericama sa kapuljačama i bundama, izdanje koje je predstavila na svečanom balu Met gali iznenadilo je mnoge. Materijali u slojevima i cvetni dezen su zajedno sa ružičastom šminkom izgledali kič.

Helen Lasinčan

*ALT

Supruga Farela Vilijamsa, Helebn Lasinčan je još jedna dama koja se nije proslavila toaletom na Met gali.

Hasli

*ALT

Dvadesetdvogodišnja pevačica Hasli privukla je pažnju javnosti na dodeli iHeart radio-nagrada, a sve je zaprepastio njen modni detalj u vidu velikog kaiša kojim je prekrila svoje grudi.

Dženifer Koneli

*ALT

Zvezda filma ”Rekvijem za snove” Dženifer Koneli pojavila se na jednom događaju u kreaciji čuvenoj "Luj Vitona". Iako ovu haljinu potpisuje poznata francuska modna kuća, mnogi smatraju da je jedna od najružnijih.

Keti Peri

*ALT

Još jedna kontoverzna pevačica, američka zvezda Keti Peri uspela je da dođe do vrha liste najgore obučenih dama. Ona je na čuvenoj Met gali prošetala u crvenom kostimu sa neobičnim detaljima kao što je veo, iza koga se skrivala Perijeva.

Solanž Nouls

*ALT

Sestra slavne Bijonse, Solanž Nouls je izazvala podeljena mišljenja svojom kreacijom na crvenom tepihu Met gale. Dok jedni hvale čitav fazon i neobičnost njenog izdanja, drugi smatraju da perjani komad nije bio pravi izbor.

Lili Aldridž

*ALT

Iako se sjajno zabavili sa asimetrijom i proporcijama, poznata manekenka Lili Aldridž je izabrala jedan detalj koji je pokvario celokupan utisak. Reč je o ružičastom velu koji je odskakao od njenog stila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare