Dizajnerka promovisala naočare, kritikovali je zbog kampanje

Dizajnerka Viktorija Bekam promovisala je novu liniju naočara za 2018. godinu. Ipak, ovog puta u fokusu nisu bili modeli, već manekenka koju je angažovala. Naime, model Gidre Dukauskaite zaštitno je lice linije "VB Eyewear", a poštovaoci njene mode, kažu daje premršava.

Utorak, 16.01.2018.

08:38

Izvor: B92

Dizajnerka promovisala naočare, kritikovali je zbog kampanje
Foto: Getty

Podeli:

"Jako sam razočarana što si angažovala ovako mršavu manekenku. To nije nešto na šta treba da budeš posnosna i nije dobar primer za tvoju ćerku", poručila je Viktoriji jedna razočarana obožavateljka.

"Ovo nije uopšte nije dobra slika koju šalješ mladim devojkama. Pokaži nam prave žene, molim te", dodala je druga, dok je bilo i onih koje su napisale:

"Stidi se, Viktoria. Ne želim da mojoj petogodišnjoj bratanici ovo bude uzor", napisala je treća. Giedre je manekenka koju dugo prati priča o anoreksiji.

"Ova manekenka je možda prirodno mršava. Ipak, angažovanjem modela koje su ovako mršave šalješ nerealnu sliku većini devojčica i to je vrlo neodgovorno", poručila je jedna tviterašica.

U ovom okršaju niko nije komentarisao njenu novu liniju naočara koje su potpuni retro šik.

Foto: Getty

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare