Usprotivio se dizajnerima koji su je odbili: Bila bi mi čast da oblačim prvu damu

Nakon što su mnogi dizajneri odbili saradnju sa prvom damom Amerike, kreator Tom Braun je istakao da bi mu bila čast da sarađuje sa njom.

Utorak, 16.01.2018.

12:04

Izvor: B92

Usprotivio se dizajnerima koji su je odbili: Bila bi mi čast da oblačim prvu damu
Foto: Getty

Podeli:

Tom Braun, modni kreator koji je prethodno bio zadužen za modna izdanja bivše prve dame Mišel Obame, osudio je odbijanje dizajnera da oblače Melaniju:

"Mislim da nije korektan odgovor koji je Melanija dobila od vodećih dizajnera, koji su je odbili za radnju, kazao je u intervjuu za "Surfejs" magazin u junu 2017. Mi svi treba da poštujemo svoj posao i da ne dozvolimo da se politika meša u njega."

Vodeći dizajneri poput Tom Forda, Marka Džejkobsa i Sofi Telet su se izjasnili javno da neće oblačiti Melaniju.

Tom Braun, foto: Getty

Za razliku od njih, mnogi ljudi iz modne zajednice bi voleli da budu zaduženi za stil porodice Tramp.

Modni kreator Stefano Gabana već mesecima oblači Melaniju i Ivanku, a njihove odevne kombinacije redovno objavljuje na Instagramu. Takođe, Tomi Hilfiger i Karolina Herera su istakli da bi im bila čast da dizajniraju komade za nju.

"Nemam problem da oblačim prvu dame ove zemlje, ko god to bio. U suprotnom, to bi bilo nepoštovanje Sjedinjenih Američkih država", kazala je svojevremeno Hererova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare