Zbog ove manekenke je Viktorija dobila kritike: Sada se oglasila njena majka

Poslednja kampanja Viktorije Bekam pod nazivom "VB Eyewear", je prošla veoma burno, ali ne zbog modela naočara koje je predstavila već zbog izbora manekenke. Mnogi su ocenili da njena premršavost ne šalje pozitivnu sliku ženama, već naprotiv.

Četvrtak, 18.01.2018.

14:07

Izvor: Super žena

Zbog ove manekenke je Viktorija dobila kritike: Sada se oglasila njena majka
Foto: Guliver / Photo Cover

Podeli:

Kreatorka Viktorija Bekam je dobila mnoštvo negativnih komentara prošle nedelje, a koje se odnose na angažovanje mlade i premršave manekenke Gidre Dukauskaite.

"Jako sam razočarana što si angažovala ovako mršavu manekenku. To nije nešto na šta treba da budeš posnosna i nije dobar primer za tvoju ćerku", poručila je Viktoriji jedna razočarana obožavateljka.

Upravo zbog toga, javila se majka modela Gidre Dukauskaite koja je objasnila da njena ćerka jede lepo I da ne razume zašto se digla tolika prašina u medijima.

Ona je istakla da su mnoge majke samo ljubomorne.

"Možda su mnoge od ovih majki zavidne zbog uspeha moje ćerke? Imajte na umu da Gidra ima 29 godine, a nije 16-godišnja devojčica koja tek treba da ide na matursko."

Majka modela je istakla da ju je poslednji put videla pre dva meseca kada je došla kući i tada joj uopšte nije izgledala previše mršavo.

Ona je takođe kazala da Gidra jede apsolutno sve što joj ponudi, te da je oduvek bila prirodno mršava.

Napomenula je da na fotografijama kampanje njena ćerka izgleda mršavije nego što jeste, ali da je za to odgovoran ugao, garderoba, svetlo ili Fotošop.

"Svako želi da vidi ono što mu se sviđa. Da su videli druge Gidrine fotografije, ne bi je tako nazivali. Ona je odrasla, a mi kao kao porodica je podržavamo svim srcima I bućemo uz nju u svakoj situaciji", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare