Modna kuća pokrenula novi trend u tetoviranju: Da li vam se sviđa?

Tetovaže u vidu poruka iscrtanih na predelu ključnih kostiju su poslednji trend koji je prikazan na Nedelji mode u Parizu.

Sreda, 24.01.2018.

14:16

Izvor: Super žena

Modna kuća pokrenula novi trend u tetoviranju: Da li vam se sviđa?
Foto: Getty

Podeli:

Modna kuća "Dior" predstavila je svoju novu kolekciju za proleće/leto 2018. godine, a osim sjajnih odevnih komada inspiranim monohromnim bojama i optičkim iluzijama, svi su primetili neobične detalje na modelima.

Manekenke su šetale pistom noseći maske na licu, ali i privremene tetovaže za telo u vidu poruka ispisanih na na francuskom jeziku.

*ALT

"U početku nije bitno razumevanje, već ljubav", "Ljubav uvek pre tebe. Ljubav!", "Imaginacija je ono što pokušava da postane realnost", samo su neke od jakih poruka koje je ova modna kuća predstavila na pisti.

*ALT

Neki od modela su imali tetovaže na rukama, a za ovaj neobičan detalj najviše pohvala dobila je kreativna direktorka kuće, Marija Gracia Čiuri.

Od kada je postala prva žena na čelu Diora u julu 2016. godine, Marija je dobila reputaciju žene koja misli "izvan kutije".

Na svojoj prvoj modnoj reviji za Dior, Čiuri je predstavila majicu sa porukom iz eseja slavne američke spisateljice nigerijskog porekla Čimamnde Ngozi Adiči "Svi bi trebalo da budemo feministi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare