Pevačica u 50. godini postala modna zvezda: Ovo su njene najbolje odevne kombinacije

Kanadska pevačica Selin Dion doživela je pravo modno prosvetljenje. Ona je u proteklih nekoliko godina skrenula pažnju svojim izvrsnim modnim ukusom, te dobila nezvaničnu titulu modne zvezde.

Sreda, 07.02.2018.

14:56

Izvor: B92

Pevačica u 50. godini postala modna zvezda: Ovo su njene najbolje odevne kombinacije
Foto: Thinkstock

Podeli:

Osim svojih uspešnih muzičkih turneja, Selin je u velikoj meri bila posvećena i odevnim kombinacijama. Ona je sarađivala sa poznatim stilistom Lav Rohom, sedela u prvim redovima na nedelji mode i svojim izdanjima osvaja crveni tepih.

Pozitivni komentari za njen izgled su stizali za svih strana, te pohvala nije nimalo manjkalo.

Najviše reakcija izazvalo je njeno pojavljivanje na premijeri filma Lepotica i zver, gde je zavodila sve u dugačkoj plavoj haljini, sa efektnom mašnom prišivenom na samom ramenu.

Foto: Getty

U Metropoliten muzeju u Njujorku, pevačica je takođe nosila upečatljivu haljinu. Ovog puta u kombinaciji crne i bele boje, sa velikim prorezom koji je u prvi plan istakao njene vitke noge.

Foto: Getty

Selin je nastupila na dodeli muzičkih nagrada Bilbord u jednom od najprovaktivnijih izdanja ikada. Muzička zvezda se opredelila za belu haljinu maksi dužine, sa dubokim dekolteom.

Foto: Getty

Tako je Selin dospela u vrh liste najbolje obučenih dama, a kaže da ne može da veruje da je postala modna ikona u pedesetoj godini života.

"Uvek sam volela modu, ali sam mislila da ako se ta konekcija između mene i mode ne desi kada napunim 30 ili 40, nikada se neće ni dogoditi, kazala je pevačica u jednom intervjuu."

"Ali, znate šta? Nikada nije previše kasno da se osećate dobro u svojoj koži ili da budete predstavljeni kao jedna od najbolje odevenih žena. Zabavno je, čini da se osećate seksi i ne postoji granica u godinama za takvu vrstu titule."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare