Izbegnite zamke šopinga na sniženjima

Svake godine, posle Nove godine i pred početak prolećne sezone je vreme kada zaista možete da priuštite sebi više nego inače - kada je kupovina odeće u pitanju. Ipak, zapitajte se da li vam baš sve što se nađe na kasi treba.

Moda | Super žena |
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Cene su višestruko snižene, svega na početku rasporodaja ima u izobilju, a vi se kući vratite sa mnoštvom kesa i odeće, cipela, asesoara koji vam možda i ne trebaju.

Trend

Da biste zaista uživale u povoljnim cenama za početak birate klasične, a ne komade koji su imperativ sezone koja je na izmaku.

Ako želite da imate nešto lepo, novo uvek imajte na umu da ćeet to još malo moći da nosite i da zapravo sada kupujete komade za narednu jesen i zimu.

Spremanje

Pre odlaska u kupovinu prečešljajte ormane.

Nagomilanu odeću koju ne nosite mesecima poklonite, pa napravite spisak šta vam zaista treba. Tako ćete pouzdano izbeći "instinktivnu" kupovinu svega i svačega. I tako će sniženje opravdati svoj smisao.

Boje

Ako volite da budete u trendu, onda na sniženjima kupujte odeću koja je neutralnih boja. Moderan detalj iz najnovije kolekciju učiniće da uvek budeet u trendu i dobrom fazonu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 13 sledeca idi na stranu