Kako pronaći savršene farmerice prema građi tela (FOTO)

Savršene farmerice su one koje se u potpunosti prilagođavaju vašem telu, dok u isto vreme sakrivaju nedostatke. Da li takve postaje? Da, samo je ključno da pronađete model koji odgovara vašoj fizičkoj građi.

Moda | Super žena |
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Farmerice spadaju u klasične komade odeće kojima nikada ne prolazi moda. Naravno, one prate godišnje trendove, uvek osvežene nekim upečatljivim detaljom, ali postoji nekoliko ključnih modela koji će uvek biti u trendu.

Reč je o zvoncarama dubokog struka, kilotama, uskim (skini) i bojfrend farmericama.

Zvoncare

Baš kao što je prikazano na slici, prvi model teksas zvoncara je savršen za dame vitke građe, koje nemaju previše izražene kukove. Ovaj kroj zaista mogu da nose sve devojke koje nemaju previše široke bokove u odnosu na struk i ramena. Prednost je što će vam izdužiti noge, čak ako one nisu previše dugačke.

Uske (skini) farmerice

Uski modeli farmerica su takođe namenjeni damama vitke i skladne građe. Na njima se jednostavno ocrtava svaki višak, a moguće je da vam pojedini modeli (posebno ako imaju nizak struk) vizuelno dodaju kilograme.

Kilote

Model kilota pantalona, koje se šire u blago zvono i završavaju na pola lista, u prethodnoj sezoni je najavljen kao veliki trend, te je potpuno osvojio svetske trendseterke. Za razliku od skini modela, kilote mogu da nose dame svih konfekcijskih brojeva. Važno je da budete obazrivi pri izboru obuće, jer bi duboka i ravna cipela mogla vizuelno da vas skrati.

Bojfrend farmerice

Bojfrend, u prevodu dečačke farmerice, već godinama su popularne u modnom svetu i gotovo da ne postoji dama koja ne poseduje ovaj model farmerica. Prednost im je što su šire i poseduju ravan kroj, te doslovno prekrivaju svaku nesavršenost i savršen su izbor kada treba da prekrijemo koji kilogram viška.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 13 sledeca idi na stranu