Sjajan trik pomoću kojeg možete proširiti ili suziti farmerke bez krojača

Posedujete omiljeni par farmerica koje ne nosite jer vam više ne odgovaraju? Bilo da je reč o previše malim ili velikim, otkrivamo vam trikove kako da ih prilagodite svom telu i ponovo nosite.

Sreda, 07.03.2018.

13:45

Izvor: Super žena

Sjajan trik pomoću kojeg možete proširiti ili suziti farmerke bez krojača
Foto: Thinkstock

Podeli:

Prevelike farmerice

Vaše farmerice su se razvukle i više vam ne stoje dobro kao ranije? Ako je reč o pamučnim farmerkama, ubacite ih u veš-mašinu, sipajte tečni deterdžent i operite ih na najvišoj temperaturi. Savetujemo da ne koristite omekšivač, jer nećete postići dobre rezultate. Rezervno rešenje jeste da ušijete mali deo elastične trake sa unutrašnje strane farmerica.

*ALT

Preuske farmerice

Iako izgleda da je gotovo nemoguće da ih proširite, postoje dva trika koja će vam pomoći da dobijete nekoliko centimetara u obimu. Prvo ih poprskajte mlakom vodom, a potom razvucite rukom u svim smerovima. Ako su one dosta uske, pređite na drugi korak. Iako zvuči pomalo suludo, farmerice treba da nauvečete na sebe i sednete u toplu kupku. Voda će otpustiti i rastegnuti teksas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare