Otkrivena cena venčanice buduće princeze Megan Markl

Venčanica buduće princeze Megan Markl košta čak 150.000 funti više od one koje je na svom venčanju nosila vojvotkinja Kejt Midlton, piše britanski Ekspres.

Sreda, 14.03.2018.

13:42

Izvor: B92

Otkrivena cena venčanice buduće princeze Megan Markl
Foto: Getty

Podeli:

Megan Markl i princ Hari će u maju mesecu stupiti u bračne vode, a do sada su se u medijima pojavljivale mnogobrojne spekulacije o velikom danu.

Naravno, osim liste gostiju, muzičara i procedure, mnoge je zanimao modni izbor lepe glumice, odnosno izbor dizajnera i izgled njene venčanice.

Iako je kraljevska porodica sakrila te informacije od medija, upravo sada, dva meseca pre venčanja, u javnost je procurela cena luksuzne kreacije.

Navodno, venčanica je skoro dva puta više skuplja od one koju je nosila Kejt na svom venčanju, a podsetićemo da je reč o haljini koju potpisuje Aleksandar Mekvin.

Megan je baš kao i svaka druga mlada koja se sprema za jedan od najvažnijih dana u životu. Venčanica je veoma skupa, te je bilo potrebno udvostručiti budžet za nju, istakao je neimenovani izvor.

Prema pisanju Mejl onlajna i Holivud lajfa, cena njene venčanice će iznositi skoro 400.000 funti (skoro 556 hiljada dolara).

I dok su mnogi magazini, posebno modni, bezuspešno pokušavali da saznaju kako će izgledati njena venčanica, Megan je u intervjuu za Helo otkrila neke pojedinosti... "Klasično i jednostavno" je njen izbor.

"Lično volim haljine koje su suptilno romantične", istakla je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare