Najpopularnija haljina ove sezone ima listu čekanja od 800 ljudi

Kada neka kreacija ima svoju listu čekanja pre nego što se našla na tržištu, sa sigurnošću možemo da kažemo da će ona biti hit sezone.

Utorak, 27.03.2018.

13:03

Izvor: Super žena

Najpopularnija haljina ove sezone ima listu čekanja od 800 ljudi
Foto: Getty

Podeli:

Od kada je holandska blogerka Šarlot Gronveld nosila zelenu haljinu brenda Kitri njene fotografije su obišle društvene mreže, a oduševljenje dama je iz dana u dan sve više raslo.

Tako je pre samog lansiranja haljine na tržište, ona dobila listu čekanja od čak 800 ljudi, te nezvanično dobila titulu najpoželjnijeg odevnog komada sezone.

Zelena haljina sa cvetnim dezenom seže do sredine listova, a nadograđena je trendi detaljima - plisir suknjom, kaišom oko struka i skrivenim kopčanjem, nalik dugačkoj košulji.

S obzirom da su raskošni cvetni dezeni i lepršavost materijala glavni trend za proleće/leto, haljina britanskog brenda zadovoljava sve kriterijume koji se odnose na estetiku i udobnost. Takođe, ona se može nositi sa patikama, baletankama, cipelama, te odlično uklopiti sa svakim modnim stilom - od kežual, do sportske elegancije.

A post shared by KITRI (@kitristudio) on

Haeni Kim, dizajnerka koja stoji iza ovog manje poznatog brenda u razgovoru za "Harpers Bazaar" objasnila je ovaj fenomen:

"Zelena boja ima svoj momenat, sveža je i direktna, a lako ju je kombinovati i pristaje svim bojama tena. Mislim da je ova haljina popularna jer je tako svestrana. Ima pravu dozu ženstvenosti i zavodljivosti. Možete je nositi na poslu, ali i za vikend. Možete joj dati opak "luk" uz patike, ili glamurozan uz štikle".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare