Kupila je polovnu odeću u radnji: Prekrojila je svaki komad i napravila kolekciju iz snova

Pre nekoliko godina, zaljubljenica u modu Džilan Ovens osmislila je savršenu modnu kolekciju, a u kreiranju se poslužila polovnim odevnim komadima.

Utorak, 10.04.2018.

12:03

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Džilan Ovans iz Južne Karoline sebe predstavlja kao pisca i dizajnerku.

Iako nije školovana u oblasti modnog dizajna, Džilan je u svet mode ušetala spontano, a njen rad je dobio dosta simpatija i podrške ljudi iz celog sveta.

Na samu ideju, kako kaže, uticali su poznati modni brendovi koji su prodavali kreacije bez ikakve ideje i originalnost, kao i period kada je bila bez finansijskih primanja.

Tada je ova velika zaljubljenica u modu počela da istražuje lokalne radnje sa polovnom garderobom koja joj može pružiti bezbroj mogućnosti.

Izabrala je odevne komade koji su joj se dopali, a zatim ih kupila i odnela kući, sve vreme imavši jasan plan u glavi.

Odeću je Džilan počela da rašiva, rubi, boji, i ponovo kroji, pretvarajući je u trendi komade. Zanimljivo je da je svaki od njih košto oko jedan dolar.

Na kraju je dodala nekoliko asesoara, poput lepih cipela i kaiša, a svoju modnu ideju prezentovala na svom blogu Refashionista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare