Trend i boje koje pomažu: U sekundi skinite 5 kg

Pravim izborom odeće možete u trenu da izgledate mršavije, a isto tako pogrešnim izborom možete vizuelno da dodate kilograme. Ovo su saveti stručnjaka.

Nedelja, 29.04.2018.

12:37

Izvor: Super žena

Trend i boje koje pomažu: U sekundi skinite 5 kg
Foto: Thinkstock

Podeli:

Providno i mrežasto

Ovakva vrsta odeće naglašava problematične delove - stomak, ruke i bedra. Ako ipak želite da nosite ovakvo nešto, onda neka bude nešto suptilno - ispod mrežaste tunike obucite majicu bez naramenica.

Široka odeća

Glomazna odeća je u trendu, ali kombinacija šire košulje i pantalona šireg kroja vizuelno će dodati kilograme. Bolji izbor su uske farmerke i šira košulja ili tunika.

Upečatljivi printovi

Upadljivi dezeni nisu poželjni ako želite da izgledate mršavije. Nikako ne mešajte printove osim ako nisu otvoreniji.

Prorezi na predelu struka Haljine s prorezima na predelu struka odlično stoje ženama s figurom peščanog sata i istaknutim trbušnjacima. Međutim, žene s kruškolikom građom treba da izbegavaju ovakve haljine.

Žuta, narandžasta, svetloljubičasta, jarkocrvena Zaobilazite ove boje u širokom luku ako želite da odećom skinete koji kilogram. Modni dodaci u ovim bojama su i više nego poželjni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare