Domaći kreator briljirao u Šangaju, čeka ga još poduhvata u Aziji

Nakon što je učestvovao na najprestižnijim Nedeljama mode u svetskim modnim centrima kao što su Pariz, Njujork, Sankt Petesburg i drugi, jedan od naših najtalentovanijih dizajnera Zvonko Marković svoje kreacije predstavio i u okviru Star Fashion Weeka koji se nedavno održao u Šangaju.

Ponedeljak, 11.06.2018.

12:16

Izvor: Super žena

Domaći kreator briljirao u Šangaju, čeka ga još poduhvata u Aziji

Podeli:

Na modnoj manifestaciji učestvovali su kreatori visoke mode iz Kine, Indonezije i Singapura, a od srpskih dizajnera osim Markovića svoj rad predstavil su Igor Todorović i Ines Janković.

*ALT

"Zahvaljujući pozivu Jelene Ivanović, jednog od naših najvećih internacionalnih modela i vlasnice agencije Model Scouting Office otputovao sam u Šangaj, a svoje kreacije predstavio sam u bloku za mojim omiljenim singapurskim dizajnerom Frederikom Liom, čiji rad proteklih pet godina pratim i izuzetno cenim. Drago mi je da je upravo on oduševljen mojim radom, pa mi je ukazao posebnu čast na taj način što predložio da zajedno sa njim izađem na pistu i poklonim se publici", rekao je Marković.

*ALT

On će učestvovati na još dva Fashion Weeka u Aziji, jedan je u Vijetnamu, drugi ponovo u Kini.

"U Singapuru sam dobio još nekoliko primamljivih poslovnih ponuda, ali o njima ću moći da govorim tek nakon što se realizuju", rekao je srpski kreator.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare