Može li bizarnije? Ove cipele su osvojile Nedelju mode u Parizu

Svetski modni dizajner Džon Galijano predstavio je svoju kolekciju jesen/zima 2018., a jedne cipele uspele su u potpunosti da osvoje pažnju publike.

Sreda, 11.07.2018.

08:28

Izvor: Super žena

Može li bizarnije? Ove cipele su osvojile Nedelju mode u Parizu
Foto: Getty

Podeli:

Od kada je napustio modnu kuću Mejson Margiela 2014. godine, britanski kreator Džon Galijano pokrenuo je svoj vlastiti dizajn koji je poznat po kreativnim idejama.

U kolekciji jesen/zima 2018. on je bio inspirisan tehnologijom, a rezultat toga je garderoba koja poseduje "nomadski glamur" – izrađena je od različitih vrsta futurističkih materijala koji izgledaju kao da su došle sa planete vanzemaljaca, piše britanski Metro.

Ipak asesoari su ubedljivo najviše pažnje izazvale na reviji, odnosno cipele ukrašene slušalicama i držačima za mobilni telefon iPhone koje su pričvrćene za članak.

Manekenke su prošetale ove neobične cipele a mnoge dame, iako su impresionirane idejom, kažu da su one nešto najbizarnije što su videle do sada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.