Otkrivamo kako će izgledati nova kolekcija Biljane Tipsarević u Parizu i Londonu

Jedna od najpopularnijih i najuspešnijih domaćih dizajnerki Biljana Tipsarević u proteklom periodu intenzivno je radila na Haute Couture kolekciji proleće/leto 2019. svog brenda Emilie by Biljana Tipsarevic, koji je početkom leta uspešno plasirala na međunarodnom tržištu. Novu kolekciju čine glamurozne, bajkovite haljine sa ručno vezenim detaljima, u zlatnoj, srebrnoj, puder roze, beloj i nežno plavoj boji. U narednim danima biće dostupna u Parizu i Londonu.

Sreda, 05.09.2018.

13:51

Izvor: Super žena

Otkrivamo kako će izgledati nova kolekcija Biljane Tipsarević u Parizu i Londonu
Foto: Privatna arhiva

Podeli:

"Inspirisana je Zlatnom erom Holivuda, koja je ostavila neizbrisiv trag kako na filmu, tako i u modi. Ikone glume poput Elizabet Tejlor, Odri Hepbern i Doris Dej svojim stilom ostavljale su svakoga bez daha, iznova ističući lepotu ženskog tela. Decenijama unazad one predstavljaju inspiraciju ženama širom sveta, a meni su bile posebno nadahnuće pri stvaranju ove kolekcije", objasnila je dizajnerka.

*ALT

Ona kaže da je veliku pažnju posvetila svakom modelu, pre svega kroz ručnu izradu cvetnih detalja koji haljinama daju dozu glamura, romantike i bajkovitosti.

"Moja nova kolekcija predstavlja upravo to – savršeni izbor za dame koje nameravaju da zablistaju na crvenom tepihu i u specijalnim večernjim prilikama. U svaki komad utkala sam ono što predstavlja moj dizajnerski imperativ – ženstvenost i eleganciju", dodala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare