Trudnice prošetale na Rijaninoj reviji donjeg veša

Pevačica Rijana je na nedelji mode u Njujorku predstavila svoju kolekciju donjeg rublja "Savage x Fenty". Ona je na reviji angažovala raznovrsne modele - mršavije, punije, svetlije i tamnije puti, ali i dve trudnice, što je bilo najveće iznenađenje.

Petak, 14.09.2018.

09:30

Izvor: Super žena

Trudnice prošetale na Rijaninoj reviji donjeg veša
Foto: Gettyimages

Podeli:

Uz koreografiju, trudne modele i sestre Hadid bila je to u svakom slučaju revija za pamćenje, a takvo je bilo i predstavljeno donje rublje.

Vrlo seksi, odvažno i u svakom slučaju nosivo, a čini se i jako trendi s obzirom na pozitivne povratne informacije koje je Rijana dobila uživo i na društvenim mrežama nakon revije. Modni stručnjaci predviđaju da će sledeća četiri komada iz linije Fenty x Savage odrediti glavne trendove u donjem rublju za nadolazeću sezonu.

*ALT

Neonske boje

Sestre Kardašijan i Džener vratile su neonski trend u punom sjaju. Čini se da je i Rijana videla potencijal u ovim jarkim bojama koje će ove jeseni preuzeti kormilo.

*ALT

Boja ciklame

Iako je crno, belo i bež donje rublje većini žena prvi izbor, Rijana je odlučila da pozove sve žene da izađu iz svoje sigurne zone i pozabave se ovim skrivenim odevnim komadima i to u ovoj ženstvenoj zavodljivoj boji.

*ALT

Zeleni životinjski print

Životinjski uzorak vratio se u punom sjaju, a Rijana je rešila da nastavi ovaj trend.

*ALT

Obični grudnjaci s izrezima

Ako ipak ne želite da preterate s čipkom ili životinjskim uzorkom, poslednji trend bi mogao da vam svidi. Radi se o običnim grudnjacima, ali s malim izrezima. Tako nećete previše da izlazite iz svoje sigurne zone, ali ćete opet malo da osvežite svakodnevne krpice.

*ALT

Američki mediji prenose da je Rijana na kastingu za svoju reviju istakla da će se fokusirati na raznovrsnost lepote. Pevačica je htela da uključi žene svih rasa i građe, što je i napisala kad je objavila oglas. Fanove je oduševila Rijanina revija i komentarisali su da im se sviđa to što se neko u modnom svetu usredsredio na različitost.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare