Haljina s dodele Zlatnog globusa koju nazivaju umetničkim delom: 63.000 perlica i 800 sati rada

Ema Stoun je jedna od ambasadorki modne kuće Luj Viton i novo zaštitno lice njihovih kampanja.

Sreda, 09.01.2019.

13:21

Izvor: zadovoljna.hr

Haljina s dodele Zlatnog globusa koju nazivaju umetničkim delom: 63.000 perlica i 800 sati rada
foto: Getty

Podeli:

Stoga ne čudi što se na brojnim događajima pojavljuje upravo u njihovim kreacijama. Izuzetak nije ni 76. dodela Zlatnog globusa. Američka glumica ove godine bila je nominovana u kategoriji najbolje sporedne glumice u dramskom filmu, za ulogu u hvaljenom filmu "The Favorite".

Nagrada joj je naposletku ipak izmakla iz ruku i kući ju je ponela Redžina King, kojoj filmski kritičari za ulogu u filmu "If Beale Street Could Talk" predviđaju i Oskara.

Možda se nije našla na popisu nagrađenih glumica, ali dobila je svoje mesto na vrhu liste najbolje odevenih zahvaljujući kreaciji Nikolasa Geskijerea, kreativnog direktora modne kuće Luj Viton.

*ALT

Na haljini izrađenoj od 15 metara muslina, koju su strani mediji već nazvali "malim umetničkim delom", više od 800 sati radilo je više od 30 krojačica koje su ručno u nju ušile 63.000 staklenih perlica i tako stvorile uzorak koji imitira riblje krljušti. Od modnih dodataka odlučila se samo za malu metalik torbicu u obliku cilindra ukrašenu "Time's Up x 2" vrpcom i decentan nakit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare