Ovo niko nije očekivao: Ana Vintur zbunila izborom obuće

Ovaj model Vintur je uskladila s belom haljinom cvetnog printa s puf rukavima, koji su trenutno veliki hit na modnoj sceni kao i zlatnom ogrlicom i crnim sunčanim naočarima.

Sreda, 30.01.2019.

10:18

Izvor: tportal.hr

Ovo niko nije očekivao: Ana Vintur zbunila izborom obuće
foto: Getty

Podeli:

Glavna urednica američkog Voga i najuticajnije ime u svetu mode, Ana Vintur, je već 25 godina verna istim sandalama na petu koje nosi na sva modna događanja i crvene tepihe. Nakon toliko godina već smo navikli da je viđamo u istim cipelama, no na nedavno održanom Australijan Openu u Melburnu Vintur je sve iznenadila odabirom ravnih espadrila za koje smo mislili da neće obući ni u najluđim snovima.

Da ne treba menjati dobitnu formulu, najbolje zna Ana Vintur, najmoćnija žena modnog biznisa poznata je po svojoj hladnokrvnosti zbog koje je i poslužila kao inspiracija za glavnu negativku u filmu "Đavo nosi Pradu". Pronašla je savršene cipele koje joj odgovaraju udobnošću i modelom još davne 1994. i od tada im je verna.

Upravo zato ostali smo zatečeni kada smo slavnu urednicu na Australijan Openu umesto u bež sandalama na petu, ugledali u, ni manje ni više, nego platnenim ravnim espadrilama. Omiljena letnja obuća trendseterki širom sveta je, čini se, osvojila i kraljicu mode koja nerado eksperimentiše sa obućom.

Prljavobele espadrile s izvezenim belim radama Vintur je uskladila s belom haljinom cvetnog printa s puf rukavima, koji su trenutno veliki hit na modnoj sceni kao i zlatnom ogrlicom i crnim sunčanim naočarima.

*ALT

Omiljene bež sandale za Vintur je posebno dizajnirao slavni Manolo Blanik još 1994, nazvavši ih jednostavno AV, a izrađene su prema otisku njenog stopala i dizajnirane prema njenim zamislima. Otada slavna urednica svake godine naruči više komada omiljenih modela koji se neznatno razlikuju u dizajnu, a dolaze navodno i u više nijansi boje kože, kako bi mogla da ih kombinuje uz stepen preplanulosti.

*ALT

"Nikad neću komentarisati broj cipela koje neko od mene naručuje, ali Ana uvek želi da su cipele, baš kao i njena odeća, uvek savršeni. Ona ima fantastične noge i njena stopala su uvek savršeno doterana. Uvek se dogovaramo oko materijala i prilagođavamo visinu pete i odlučujemo hoće li kaišići biti širi ili ćemo ih menjati. Na kraju o svemu tome uvek odlučuje Ana", rekao je Blanik svojevremeno za Vog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare