Odvažnim stajlingom ostavila bez teksta, posebno dekolteom

Slavna američka glumica Skarlet Johanson (34) možda jedno vreme nije bila mnogo prisutna na crvenim tepisima i u medijima, ali čini se da će se to odsad i te kako promeniti.

Četvrtak, 11.04.2019.

20:55

Izvor: B92

Odvažnim stajlingom ostavila bez teksta, posebno dekolteom
Foto: Gettyimages

Podeli:

Reklo bi se da je šarmantna i seksepilna plavokosa glumica i više nego spremna za to, pogotovo ako se može suditi po odvažnom autfitu u kom se pojavila na premijeri svog novog filma u Londonu..

Glumica je mnoge ostavila bez teksta, posebno dekolteom koji bi retko koja glumica imala hrabrosti da ovako pokaže. Potvrdila je da je zanosna, prelepa i hrabra, a tako i svet često etiketira ovu poznatu glumicu.

U Londonu, gde je održana još jedna u nizu premijera, glumica je samo jednim "potezom" osigurala da privuče sve poglede, iako je na crveni tepih stigla u sakou i pantalonama. Ali sve samo ne u običnom sakou i pantalonama.

Reč je o zaista hrabrom dizajnu koji potpisuje slavni Tom Ford, a iako smo u poslednje vreme navikli na žene u odelima, ovakav posebno hrabar dizajn dosad nismo imali prilike da vidimo.

Slavna glumica ga je pokazala u punom sjaju, sa asimetričnim rukavima koji su dodatno istakli neobično otkriven dekolte u možda najhrabrijem izdanju u kakvom javnost dosad nije imala prilike da je vidi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.