Predstavljena nova "Bond devojka": Pokupila je simpatije i pre početka snimanja

Producenti Džejmsa Bonda nedavno su najavili početak snimanja najnovijeg 25. filma o čuvenom tajnom agentu kojeg će opet igrati Danijel Krejg. Takođe, predstavljene su i nove zvezde.

Nedelja, 28.04.2019.

09:20

Izvor: B92

Predstavljena nova
Foto: Slaven Vlasic/Getty Images

Podeli:

Saznali smo da će glavnog negativca igrati Rami Malek kojeg je proslavila uloga Fredija Merkjuria u "Boemskoj rapsodiji". Takođe, otkriveno je da će nova Bond devojka biti Ana de Armas.

Nju su fanovi dočekali sa oduševljenjem, a mnogi su komentarisali da je previše mlada za Krejga. Ipak, njima to nije prvi put da sarađuju. Oni su zajedno radili na filmu "Knives Out".

Foto: Slaven Vlasic/Getty Images

Ana se ranije pojavljivala u filmovima "War dogs", "Knock Knock", kao i filmu "Blade Runner 2049", za koji je dobila Saturn nagradu za najbolju sporednu ulogu.

U filmu će se još pojaviti Rejf Fajns, Naomi Haris, Rori Kinir, Li Sejduks, Ben Višso, Džefri Rajt, Dali Bensalah, David Denčik, Lašana Linč, Bili Magnusen i drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.