Najveća modna manifestacija u jugoistočnoj Evropi u Novom Sadu

Dvanaesto po redu izdanje "Serbia Fashion Weeka", najveće modne manifestacije u jugoistočnoj Evropi održaće se u Novom Sadu od 3. do 7. maja.

Utorak, 30.04.2019.

14:42

Izvor: Super žena

Najveća modna manifestacija u jugoistočnoj Evropi u Novom Sadu
Photo by Eamonn M. McCormack/Getty Images

Podeli:

Pored predstavljanja novih kolekcija najistaknutijih srpskih dizanera, predstojeću nacionalnu Nedelju mode obežiće i brojni gosti iz inostranstva. Od domaćih imena predstaviće se Igor Todorović, Marija Šabić, Suzana Perić, Bata Spasojević, Boško Jakovljević, Ivana Nikolić kao i mnogi drugi afirmisani, ali i mladi talentovani dizajneri.

Kada je reč o gostima iz inostranstva, i ovoga puta srpskoj publici svoje nove modele prezentovaće umetnički direktor dva najveća Sajma mode u Evropi, u Parizu i Berlinu, oficijelni član Federacije visoke mode Francuske i potpredsednik "Serbia Fashion Weeka" - Emerik Fransoa.

Iz Grčke stiže Marios Karavasilis, a iz Holandije Carmichael Byfield. Prva tri dana revije će se održavati u Kongresnom centru Master Novsadskog sajma, dok se 6. 7. maja ovaj modni festival seli u čarobni prostor dvorca Eđšeg. Dok su večernji časovi tradicionalno rezervisani za modne revije, u toku prepodneva na programu će biti seminarske aktivnosti, paneli i diskusije.

Srpskoj publici predstaviće se dizajneri iz četiri centralnozijske države: Kazahstana, Azerbejdžana, Uzbekistana i Kirgistana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare