Unuka čuvene Grejs Keli očarava pojavom: Na venčanju odala počast legendarnoj glumici

Šarlota Kaziragi, unuka čuvene Grejs Keli, proslavila je venčanje sa fruncuskim filmskim producentom Dimitrijem Rasamom, oduševivši goste sa čak dve očaravajuće kombinacije.

Utorak, 04.06.2019.

10:59

Izvor: B92

Unuka čuvene Grejs Keli očarava pojavom: Na venčanju odala počast legendarnoj glumici
Foto: Getty/Matt Winkelmeyer / Staff

Podeli:

Šarlota i Rasam su ozakonili svoju vezu u Prinčevskoj palati u Monaku. Za prvi deo ceremonije, mlada se odlučila za Sen Loranovu kratku, sivu, čipkastu haljinu i za jednostavnu puštenu kosu sa razdeljkom na strani.

Mladenci su nakon ceremonije prešli na terasu palate, gde su sa još oko 300 zvanica proslavili venčanje. Kasnije su večeru i ples priredili na plaži hotela Monte Karlo.

View this post on Instagram

#charlottecasiraghi 😍 #dimitrirassam

A post shared by Charlotte Casiraghi (@charlottexcasiraghi) on

Za večernji deo događaja, Šarlot se odlučila za tradicionalniji izgled. Nosila je belu Šanelovu haljinu, bez naramenica, i odisala glamurom, uklopivši venčanicu uz bob frizuru, prenosi portal Today.com.

Ono što nikome nije promaklo jeste Kartijeova dijamantska ogrlica, identična onoj koju je Grejs Keli nosila na svom venčanju. Na taj način, mlada je odala počast svojoj baki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.