Boja koja "zamenjuje crnu", apsolutni hit: Džej Lo pokazala da je ikona stila FOTO/VIDEO

Dženifer Lopez još jednom je potvrdila da nije zalutala u vrh svetske javne scene. Latino diva blistala je sinoć na dodeli CFDA nagrada u Muzeju u Bruklinu.

Utorak, 04.06.2019.

13:11

Izvor: Super žena

Boja koja
Foto: Nicholas Hunt/Getty Images

Podeli:

Glavna nagrada "Ikona mode" dodeljena je upravo njoj. Dženifer Lopez je održala emotivan govor, tokom kog nije uspela da suzdrži suze.

*ALT

Govorila je o moćima mode, odrastanju u Bronksu tokom osamdesetih, a prisetila se i ljudi koji su joj utabali put ka vrhu svetskog šou-biznisa.

"Rekla sam da neću da plačem, ali moram... U protekloj godini izgubili smo dvoje velikih umetnika, Kevina Okoana i Oribea Kanalesa, koji su me pretvorili od obične devojke u zvezdu... Karijeru sam počela u eri mršavica, i deo uspeha dugujem divnim dizajnerima koji su prihvatili moje obline. Zahvalna sam svima njima", rekla je ona.

*ALT

"Narandžasta je nova crna", napisala je latino diva.

Objavila je fotografiju u toaleti koju je nosila na dodeli nagrada u Bruklinu, izrazila zahvalnost i konstatovala da je narandžasta nova crna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.