Za vrele letnje dane: Haljina koju ovog leta morate da imate u ormaru

Gde god krenemo uvek je tu za svaku priliku mala crna haljina, koja je obavezna u našem garderoberu. Međutim, kako nam se približavaju vreli letnji dani, dobra zamena je bela haljina, koja će vam još lepše stajati, ukoliko uhvatite poneki zrak sunca i dobijete preplanuli ten.

Utorak, 04.06.2019.

16:05

Izvor: B92

Za vrele letnje dane: Haljina koju ovog leta morate da imate u ormaru
Ilustracija/Foto: Dmitry_Tsvetkov/depositphotos.com

Podeli:

Ma za koju priliku planirate da obučete belu haljinu, nikada nećete pogrešiti, jer u svim verzijama predstavljaju komad odeće s kojim ne možete pogrešiti. Uz pravilno odevanje, one se lako transformišu iz opuštenog dnevnog izdanja u elegantan večernji izgled.

Osim odgovarajućeg kroja, važno je da pazite da izaberete modele izrađene od prirodnih materijala kako bi koža tokom letnjih meseci mogla da diše. Kakav ćete model haljine izabrati prvenstveno zavisi od vaše građe tela, ali nije loše malo naglasiti struk, jer bez obzira na oblik tela, izgledaćete proporcionalnije.

Ukoliko se odlučite za jednostavan kroj, po mogućstvu da bude minić, to već zahteva duge i vitke noge i ženstven izgled.

Haljine sa rukavićima su idealne za sve koje žele da prikriju ruke, dok one koje ističu struk i šire se u donjem delu pristaju skoro svima.

Za vas smo izdvojili neke od najlepših modela belih haljina iz aktuelne ponude.

Foto: Getty/Rich Fury / Staff

Foto: Getty/Craig Barritt / Stringer

Foto: Getty/Lisa Maree Williams / Stringer

Foto: Getty/Rodin Eckenroth / Stringer

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare