Melanija ili Brižit: Potpuni kontrast, kod kojeg su ipak najzanimljivije štikle

Koja odevna kombinacija je vama više po ukusu?

Petak, 07.06.2019.

18:32

Izvor: B92

Melanija ili Brižit: Potpuni kontrast, kod kojeg su ipak najzanimljivije štikle
Foto. gettyimages/Sean Gallup

Podeli:

Melanija Tramp i Brižit Makron sa svojim supruzima Donaldom Trampom i Emanuelom Makronom prisustvovale su obeležavanju 75. godišnjice iskrcavanja u Normandiju, događaja poznatog i kao Dan D, koji je bio ključan za završetak Drugog svetskog rata.

Foto: gettyimages/Bloomberg

Za ovaj istorijski dan i Melanija Tramp i Brižit Makron odabrale su elegantne i decentne odevne stilove, ali u potpunom kontrastu - Melanija u crnom, a Briižit u belom, piše Dnevnik.hr.

Prva dama SAD izabrala je crni kaput čistih linija modne kuće Dior, koji je kombinovala uz crne lakirane štikle ukrašene metalnim detaljem na predelu prstiju, modne kuće Rože Vivije. Odabravši francuski brend, Melanija je iskazala poštovanje prema zemlji u kojoj je gostovala.

Foto: gettyimages/NurPhoto

Prva dama Francuske za svečanost u Kolvil-Sur-Meru je pak izabrala beli kaput, ispod kojeg je nosila belu koktel haljinu, a belinu je razbila smeđim štiklama modne kuće Luj Viton, čije cipele Brižit Makron često nosi.

Koja kombinacija je vama draža?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.