Da li se ove farmerke opet vraćaju u modu? Poznata manekenka ih već nosi FOTO

Javne ličnosti su uvek prve kada je moda u pitanju. Moderne i trendi stvari prvo vidimo na njima.

Ponedeljak, 26.08.2019.

12:00

Izvor: Super žena

Da li se ove farmerke opet vraćaju u modu? Poznata manekenka ih već nosi FOTO
Foto: Getty/gotpap/Bauer-Griffin

Podeli:

Mnogi svetski poznati modni brendovi i modne kuće sarađaju sa brojnim poznatim ličnostima, pa i ne čudi što na njima vidimo šta je to novo u modnoj industriji.

Ako se može suditi po pantalonama koje je manekenka Hajdi Klum obukla, izgleda da se opet u modu vraćaju široke farmerke.

Naime, Hajdi Klum je fotografisana u Njujorku, gde je snimala svoj novi rijaliti šou pod nazivom "Making the Cut" u kojem ona i njen tim traže novu svetsku modnu zvezdu.

Ono što su svi primetili na njoj jesu zapravo široke farmerke koje se očigledno ponovo vraćaju u modu.

Hajdi je na sebi imala zanimljivu modnu kombinaciju. Široke pantalone od svetlijeg teksasa, sa dubokim kosim džepovima i teksas kaišem oko struka.

Manekenka je uz široke farmerice nosila i belu majicu sa printom benda Tokio hotel, u kojem svira njen suprug Tom Kaulic, kao i bele polučizmice, koje odlično idu uz ovu kombinaciju.

Izgleda da ova kombinacija najavljuje veliki povratak širokih pantalona i farmerica, koje su mnogi poznati modni brendovi već uvrstili u deo svoje jesenje kolekcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.