Glumica blista nakon raskida: Smele i romantične fotografije oduševile su sve fanove FOTO

Ovog leta ona naprosto blista, a mi ne možemo da prestanemo da se divimo njenoj lepoti.

Utorak, 27.08.2019.

10:10

Izvor: Super žena

Glumica blista nakon raskida: Smele i romantične fotografije oduševile su sve fanove FOTO
Foto: Gettyimages/Neilson Barnard

Podeli:

Od kako je u javnosti izašla vest da su Kejti Holms i Džejmi Foks raskinuli, svako malo saznamo još nešto loše. Kao na primer da je par raskinuo još u maju, kada su se istog meseca pojavili zajedno u javnosti na Met gala večeri.

Sada kada sve to znamo, neki njeni modni izleti u poslednje vreme i te kako nam imaju smisla. Kejti kao da je rešila da svetu pokaže celu sebe i to bez bilo kakvog zadržavanja.

Od maja smo imali prilike da je vidimo u sjajnim odevnim kombinacijama. Bilo da se radi o cvetnoj haljini ili haljini bez bretela, ona je izgledala savršeno. Postala je ekspert u kombinovanju romantičnih i seksi komada, piše Mari Kler (Marie Claire).

Kada je bila u poseti Diznilendu, nosila je savršenu belu haljinu koja je imala diskretno otvorena leđa. Kratki topovi njoj nisu problem jer ona izgleda odlično.

U julu je objavila čitavu seriju seksi fotografija, a mi možemo samo da poručimo Džejmiju da treba da se pokaje i moli za oproštaj ovu holivudsku lepoticu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare