Poput princeze: Nikol se pojavila u haljini kao iz bajke FOTO

Bivša članica grupe "Pussycat Dolls" Nikol Šerzinger mami poglede gde god se pojavi, kako svojom zanosnom figurom, tako i svojim odevnim kombinacijama koje su najčešće poprilično izazovne.

Ponedeljak, 16.09.2019.

18:00

Izvor: Super žena

Poput princeze: Nikol se pojavila u haljini kao iz bajke FOTO
Foto: Gettyimages/Amy Sussman

Podeli:

A ništa drugačije nije bilo ni ovog vikenda na dodeli nagrada "Creative Arts Emmy" u Los Anđelesu, gde je privukla pažnju svih peisutnih kad se pojavila u bajkovitom izdanju. 41-godišnja pevačica prošetala je crvenim tepihom u haljini s raskošnom pelerinom načinjenom od slojeva tila u puderastoružičastoj, sivoj i crnoj boji, te s dugačkim šlepom koju potpisuje dizajnerka Pamela Roland.

*ALT

Poluprozirni gornji deo krojen u stilu korseta pružio joj je dašak seksepila, dok je izvezeno zlatno lišće prekrilo ključne delove i pobrinulo se za dodatnu dozu glamura, a utisak nisu pokvarili ni beli tragovi od sunčanja u kupaćem kostimu, piše Klix.ba. Stajling je upotpunila zlatnim salonkama i prljavobelom pismo torbicom i nanizanim srebrnim prstenjem.

Kosu je vezala u nisku punđu s raspuštenim i valovitim pramenovima koji su uokvirili njeno lice, a njena frizura, baš kao i haljina, bila je dostojna princeza iz bajki. Preplanuli ten je istakla sjajem koji nije nanela samo na lice već i na ostatak tela pa je doslovno zablistala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare