Poznate dame blistale na crvenom tepihu: Ove toalete su privukle pažnju

Dodela prestižnih nagrada Emi, koja je sinoć održana u Los Anđelesu, pored velikog broja glumaca koje je okupila, očekivano je privukla pažnju i po raskošnim toaletama poznatih dama koje su i bukvalno blistale u njima.

Moda | Super žena |
Podeli
Foto: Getty/Matt Winkelmeyer
Foto: Getty/Matt Winkelmeyer

Mnoge poznate dame oduševile su svojim odevnim kombinacijama koje su odabrale za ovu priliku. Bilo je i onih čije su kreacije izazvale loše komentare, ali je svakako najviše bilo onih koje su svojom pojavom oduzimale dah.

Tako se na listi najbolje, a ujedno i najizazovnije odevenih našla sve popularnija 23-godišnja glumica Zendaja koja je oduzimala dah haljinom u kojoj se pojavila.

Za dodelu Emi nagrada izabrala je zelenu haljinu koja je istakla njenu savšenu liniju. Visoki prorez sa leve strane otkrio je njene lepe noge, a gornji deo haljine naglasio je njen uzak struk. Uz haljinu je odabrala i cipele u istoj boji, kao i dijamantski nakit.

Foto: Getty/Alberto E. Rodriguez
Foto: Getty/Alberto E. Rodriguez

Ništa manje pažnje nisu privukle i sestre Kardašijan. Najpoznatija starlera Kim Kardašijan nosila je dugu, usku, crnu haljinu koja je naglasila sve njene dobro poznate obline.

Foto: Getty/Alberto E. Rodriguez
Foto: Getty/Alberto E. Rodriguez

Njena sestra izabrala je drugačiju odevnu kombinaciju od Kim, pa je izgledala vrlo upadljivo u cvetnoj haljini od lateksa.

Foto: Getty/Frazer Harrison
Foto: Getty/Frazer Harrison

I glumica Medni Mur imala je neobičnu haljinu. Odlučila se za smelu kombinaciju crvene i roze boje, koje su joj odlično pristajale. Uz haljinu je ukombinovala i crvene sandale, ali i diskretan nakit.

Foto: Getty/Frazer Harrison
Foto: Getty/Frazer Harrison

Glumica Emilija Klark takođe je oduševila prisutne svojom neobičnom toaeletom. Haljinu sa dekolteom skoro do pupka, ali i dve trake preko grudi, koja se od kukova lagano širi, odlično je iznela poznata glumica.

Ove dame definitvno su privukle najviše pažnje svojim odevnim kombinacijama, pa su se prema ocenama modnih kritičara našle na listi najbolje odevenih dama na dodeli Emi nagrada.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 13 sledeca idi na stranu