Poznate dame blistale na crvenom tepihu: Ove toalete su privukle pažnju

Dodela prestižnih nagrada Emi, koja je sinoć održana u Los Anđelesu, pored velikog broja glumaca koje je okupila, očekivano je privukla pažnju i po raskošnim toaletama poznatih dama koje su i bukvalno blistale u njima.

Ponedeljak, 23.09.2019.

11:00

Izvor: Super žena

Poznate dame blistale na crvenom tepihu: Ove toalete su privukle pažnju
Foto: Getty/Matt Winkelmeyer

Podeli:

Mnoge poznate dame oduševile su svojim odevnim kombinacijama koje su odabrale za ovu priliku. Bilo je i onih čije su kreacije izazvale loše komentare, ali je svakako najviše bilo onih koje su svojom pojavom oduzimale dah.

Tako se na listi najbolje, a ujedno i najizazovnije odevenih našla sve popularnija 23-godišnja glumica Zendaja koja je oduzimala dah haljinom u kojoj se pojavila.

Za dodelu Emi nagrada izabrala je zelenu haljinu koja je istakla njenu savšenu liniju. Visoki prorez sa leve strane otkrio je njene lepe noge, a gornji deo haljine naglasio je njen uzak struk. Uz haljinu je odabrala i cipele u istoj boji, kao i dijamantski nakit.

*ALT

Ništa manje pažnje nisu privukle i sestre Kardašijan. Najpoznatija starlera Kim Kardašijan nosila je dugu, usku, crnu haljinu koja je naglasila sve njene dobro poznate obline.

*ALT

Njena sestra izabrala je drugačiju odevnu kombinaciju od Kim, pa je izgledala vrlo upadljivo u cvetnoj haljini od lateksa.

*ALT

I glumica Medni Mur imala je neobičnu haljinu. Odlučila se za smelu kombinaciju crvene i roze boje, koje su joj odlično pristajale. Uz haljinu je ukombinovala i crvene sandale, ali i diskretan nakit.

*ALT

Glumica Emilija Klark takođe je oduševila prisutne svojom neobičnom toaeletom. Haljinu sa dekolteom skoro do pupka, ali i dve trake preko grudi, koja se od kukova lagano širi, odlično je iznela poznata glumica.

Ove dame definitvno su privukle najviše pažnje svojim odevnim kombinacijama, pa su se prema ocenama modnih kritičara našle na listi najbolje odevenih dama na dodeli Emi nagrada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare