Manekenka pokazala duboki dekolte i poručila da sve žene mogu tako da se oblače FOTO

Seksepilna Emili Ratajkovski bez konkurencije je najbolji model za vlastitu liniju kupaćih kostima.

Subota, 05.10.2019.

10:21

Izvor: Super žena

Manekenka pokazala duboki dekolte i poručila da sve žene mogu tako da se oblače FOTO
Foto: Getty Images/Paul Marotta

Podeli:

Savršene obline istakla je pozirajući u najnovijim modelima iz modne linije koju je sama osmislila i nazvala "Inamorata Woman". Radi se o nekoliko modela kostima od kojih jedan može da se nosi na više načina. Kroj je do sad aveć predstavila i nalazi se među najprodavanijim iz njene kolekcije, a novost je što se sada ovaj model može kupiti i u crnoj boji.

Zbog nove linije bikinija dobila je niz kritika da "normalno popunjene" žene takvo nešto ne mogu da nose. Kritike je demantovala plus sajz lepotica Ešli Grejem koja se redovno pojavljuje u Emilinim odevnim komadima. Ratajkovski je nedavno otkrila da joj ne smetaju previše negativni komentari jer ona tako zarađuje novac, prenosi klix.ba. Manekenka se u poslednje vreme aktivno bavi i glumom, što ne čudi s obzirom na to da je godinu i po u braku sa glumcem i producentom Sebastijanom Berom-MekKlardom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.