Glumica zablistala u ženstvenom izdanju: Ovakvu je retko viđamo FOTO

Ovu lepoticu uglavnom možemo da vidimo u preširokoj odeći koja sakriva njenu figuru, a neretko kosu skuplja u nemarne punđe.

Utorak, 08.10.2019.

13:04

Izvor: Super žena

Glumica zablistala u ženstvenom izdanju: Ovakvu je retko viđamo FOTO
Foto: Getty/Ernesto S. Ruscio

Podeli:

Glumica Anđelina Džoli oduševila je sve na evropskoj premijeri filma "Grdana 2" neočekivanom romantičnom kreacijom u kakvoj je retko kada viđamo. Umesto njene omiljene crne boje, koju često nosi od glave do pete, Anđelina je odabrala svetloljubičastu bluzu sa slojevitim detaljem na grudima u vidu karnera. Savršeno je uz nju ukombinovala uske pantalone i crne štikle sa otvorenom petom.

Kreaciju potpisuje Živanši (Givenchy), a glumica je odevnu kombinaciju upotpunila neutralnom šminkom i talasastom kosom, prenosi Indeks. Uspela je sebi da izbriše bar deset godina i otkrila svoju drugu, nežniju stranu.

Na premijeru filma došla je i glumica Mišel Fajfer, koja u filmu "Grdana 2" glumi kraljicu Ingris. Glumica ima 61 godinu, ali ne izgleda kao da ima toliko godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.