Ešli Grejam progovorila o privilegijama poznate koleginice: "Blago njoj. Može joj se!"

Ešli Grejam je uzor mnogih devojaka i dokaz za to da u svetu mode ima mesta i za krupnije devojke.

Moda | Super žena |
Podeli
Foto: Gettyimages/Frazer Harrison/Staff
Foto: Gettyimages/Frazer Harrison/Staff

Lepotica je odgovorila na kontroverzni komentar Kendal Džener da "može da bude veoma izbirljiva u odabiru na čijim revijama učestvuje i koliko je selektivna, jer je ona Kendal Džener".

"Pa, blago njoj. Ja nikada nisam bila takve sreće. Ove grudi i guza morale su da se bore za svoje mesto i svakoga dana se bore sa preprekama", rekla je Ešli.

Naime, Kendal je u jednom od intervjua otkrila da je od samog početka veoma izbirljiva kada su u pitanju revije koje radi.

"Ja nikada nisam bila jedna od onih devojaka koje će uraditi 30 revija po sezoni ili šta god da te devojke rade", rekla je ona između ostalog.

Koleginice iz sveta mode kritikovale su 22-godišnju Kendal zbog njenih privilegija i otvoreno rekle da druge devojke nemaju taj luksuz u životu, piše Womenshealthmag. Pored toga, Kendal je otkrila da je morala malo da se povuče zbog svih angažmana koje je imala jer su počeli da se javljaju psihički problemi.

Ipak, između dve manekenke ne postoji zla krv. Ešli je bila upitana da još jednom prokomentariše Kendalinu izjavu i nije izbegla da prizna da je ona jedna od najtraženijih u modnoj industriji.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 12 sledeca idi na stranu