Evo na šta treba da obratite pažnju kada kupujete čizme kako bi vam noge izgledale mršavije

Mršave noge su san mnogih žena, a dobrim odabirom obuće možete da postignete takav efekat.

Utorak, 29.10.2019.

13:05

Izvor: Super žena

Evo na šta treba da obratite pažnju kada kupujete čizme kako bi vam noge izgledale mršavije
Foto: Depositphotos/Lesha_macarosha

Podeli:

S obzirom na to da je počela sezona čizama i da mnoge od vas planiraju kupovinu novog para za ovu godinu, morate da obratite pažnju na ove detalje ako želite da vam noge u njima deluju duže i mršavije.

Boja

Kao i kod svih drugih modela cipela i za čizme važi pravilo da su modeli u nijansi boje kože najsigurniji izbor za vitkiji izgled nogu. Izdužujući efekat možete postići i u crnim čizmama ako ih kombinujete sa uskim pantalonama, farmericama ili debljim najlonkama iste boje.

Materijal

Materijal ne igra veliku ulogu kod gležnjača i čizama do polovine lista, ali kod modela iznad kolena je i te kako bitan, piše Index.hr. Vaše noge najvitkije će izgledati u visokim čizmama od brušene kože zbog mat efekta, dok će modeli napravljeni od sjajnih materijala imati suprotan efekat.

Visina štikle

Verovatno ste do sada već sto puta čuli za pravilo "što je štikla viša, noge će izgledati tanje", ali ne treba da preterujete jer će i potpetica od 5 centimetara vizuelno da učini vaše noge vitkijim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare