Spoj lepog i udobnog: Lepa manekenka prošetala u neobičnoj kombinaciji haljine i džempera FOTO

Prelepa plavuša obara sa nogu gde god da se pojavi.

Utorak, 29.10.2019.

14:50

Izvor: Super žena

Spoj lepog i udobnog: Lepa manekenka prošetala u neobičnoj kombinaciji haljine i džempera FOTO
Foto: Gettyimages/Rich Fury Staff

Podeli:

Manekenka Rouzi Hantington Vajtli polako ali sigurno postaje jedna od uticajnijih modnih trendseterki. Njen profil na Instagramu je prepun modernih kombinacija i najpopularnijih modnih detalja koji su iz dana u dan nepresušan izvor modne inspiracije.

Njen stil može da se nazove odvažnom elegancijom, a tu je uglavnom reč o komadima koji ističu njenu ženstvenu, vitku figuru, ali nikad ne otkrivaju previše da bi mogli da se nazovu vulgarnim.

Jedan od običnih primera je njen jučerašnji odabir odeće u kojem je sjajno spojila leto i jesen, piše Index.hr. Uz slip haljinu mlečnobele boje Rouzi je iskombinovala svetlosmeđi džemper s visokom kragnom i bele sandale s nešto višom potpeticom.

Lice bez šminke sakrila je iza sunčanih naočara, a završni dodir dala je torbicom koja svojim izgledom podseća na jastuče. Ovakvu kombinaciju vredi oponašati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare