Paris Hilton otkrila šta najviše voli da nosi van crvenog tepiha: "Imam ih preko 100, u svim bojama"

Poznata bogatašica Paris Hilton nikada nije krila da uživa u modi, a već na prvi pogled jasno je da je opčinjena šljokicama i ružičastom bojom.

Sreda, 30.10.2019.

16:42

Izvor: Super žena

Paris Hilton otkrila šta najviše voli da nosi van crvenog tepiha:
Foto: Gettyimages/ Noam Galai / Stringer

Podeli:

Ipak, kada su moderne krpice u pitanju, naslednica hotelskog lanca "Hilton" ne može da odoli potpuno neočekivanom komadu odeće. U razgovoru za "Gardijan" (The Guardian) otkrila je kako ima impresivnu kolekciju trenerki i to onih s potpisom poznatog brenda "Juicy Couture".

"Imam ih otprilike sto, u svakoj boji. One su moja uniforma kada se odmaram kod kuće ili idem na plažu. Zapravo, za sve što ne uključuje crveni tepih", priznala je.

Osim toga, otkrila je kako su joj Kejt Mos i Viktorija Bekam modni uzori, piše Index.hr, ali i da oduvek ima svoj modni stil i da voli da se ističe.

"Kada idem na neku zabavu, volim da izgledam glamurozno i tada se raspojasam. Volim da blistam i osećam se odlično. Imam svoj zaštitni znak: volim ružičastu boju i šljokice", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare