Manekenku iznervirali loši komentari pa poručila: "Prestanite da budete toliko zli!"

Iako važi za jednu od najuticajnijih trendseterki današnjice, stil manekenke Điđi Hadid ne dopada se baš svima, što je i razumljivo jer su ukusi različiti.

Sreda, 06.11.2019.

16:48

Izvor: Super žena

Manekenku iznervirali loši komentari pa poručila:
Foto: Gettyimages/ Anthony Ghnassia / Stringer

Podeli:

Ipak, manekenku su kritike na račun njenog stila uspele da razbesne pa je odlučila da se na Twitteru obračuna sa hejterima. Kako prenosi index.hr, nakon što je jedan korisnik društvene mreže u tvitu koji je sada obrisan napisao da se pre oblačila bolje i više seksi i da ne zna šta se dogodilo s njenim stilom, drugi je komentarisao da je za sve kriva Điđina stilistkinja Mimi Kutrel, na šta je manekenka, koja se inače ne obazire na takve kritike, ipak odlučila da reaguje.

"Morate se ponekad j***no smiriti", napisala je Điđi u tvitu u kom je prozvala korisnika koji je kritikovao njenu stilistkinju i objasnila da ne traži ničije odobrenje za svoje odevne kombinacije i da zbog kritika definitivno neće početi da se oblači drugačije. Zatim je objavila još jedan tvit u istom stilu kojim je svima poručila da prestanu da budu okrutni na društvenim mrežama.

"Svi pričaju o osnaživanju žena. Ja podržavam i žene koje pokazuju kožu i one koje je ne pokazuju. Sve je stvar izbora. Tako i ja ponekad pokažem malo više kože, ali se i zakopčana do grla osećam seksi i nastaviću da se oblačim kako ja to želim", poručila je Điđi i barem nakratko ućutkala hejtere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare