Sama je sebi najbolja reklama: Lepotica predstavila svoje nove kreacije, ali svi gledaju u nju

Plavokosa Kendis Svonpul pravi je anđeo.

Utorak, 12.11.2019.

10:06

Izvor: B92

Sama je sebi najbolja reklama: Lepotica predstavila svoje nove kreacije, ali svi gledaju u nju
Foto: Gettyimages/ Theo Wargo / Staff

Podeli:

Lepo lice i kosa, savršene proporcije su ono što ju je dovelo na sam modni vrh, dok ju je u zvezde vinuo i "krila joj dao" Viktorijas sikret. Iako je još aktivna u manekenskom svetu, Kendis je 2018. godine lansirala sopstvenu liniju donjeg veša "Tropic of C" koju verno reklamira.

Lepotica je nedavno na Instagramu izbacila i najnovije fotografije odeće iz svoje modne linije, ali su svi manje gledali u modele, a mnogo više u njenu vitku liniju, koju je brzo vratila nakon rođenja drugog sina u junu 2018. godine. Nijedna revija najpoznatijeg donjeg veša u svetu, koja je prošla bez nje zbog trudnoće, nije bila ista kao onda kada je pistom hodala ta zanosna Južnoafrikanka, piše Index.hr.

Kendis je 2005. godine u Parizu upoznala verenika, brazilskog manekena Hermana Nikolija, s kojim se verila nakon 10 godina ljubavi. Njoj je tada bilo 17, a njemu 23 godine. Prvog sina Anakana par je dobio krajem 2016. godine, a sin Arijel stigao je dve godine kasnije. Iako su važili za jedan od najstabilnijih parova, od sredine 2018. godine šuška se da par više nije zajedno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.