Sama je sebi najbolja reklama: Lepotica predstavila svoje nove kreacije, ali svi gledaju u nju

Plavokosa Kendis Svonpul pravi je anđeo.

Moda | Super žena |
Podeli
Foto: Gettyimages/ Theo Wargo / Staff
Foto: Gettyimages/ Theo Wargo / Staff

Lepo lice i kosa, savršene proporcije su ono što ju je dovelo na sam modni vrh, dok ju je u zvezde vinuo i "krila joj dao" Viktorijas sikret. Iako je još aktivna u manekenskom svetu, Kendis je 2018. godine lansirala sopstvenu liniju donjeg veša "Tropic of C" koju verno reklamira.

Lepotica je nedavno na Instagramu izbacila i najnovije fotografije odeće iz svoje modne linije, ali su svi manje gledali u modele, a mnogo više u njenu vitku liniju, koju je brzo vratila nakon rođenja drugog sina u junu 2018. godine. Nijedna revija najpoznatijeg donjeg veša u svetu, koja je prošla bez nje zbog trudnoće, nije bila ista kao onda kada je pistom hodala ta zanosna Južnoafrikanka, piše Index.hr.

Kendis je 2005. godine u Parizu upoznala verenika, brazilskog manekena Hermana Nikolija, s kojim se verila nakon 10 godina ljubavi. Njoj je tada bilo 17, a njemu 23 godine. Prvog sina Anakana par je dobio krajem 2016. godine, a sin Arijel stigao je dve godine kasnije. Iako su važili za jedan od najstabilnijih parova, od sredine 2018. godine šuška se da par više nije zajedno.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 18 sledeca idi na stranu