Latino diva otkrila trikove uz koje ćete svaki put izgledati savršeno

Kako temperature padaju, postaje sve teže osmisliti modne kombinacije vredne komplimenata.

Četvrtak, 14.11.2019.

17:00

Izvor: Super žena

Latino diva otkrila trikove uz koje ćete svaki put izgledati savršeno
Foto: Gettyimages/ Sergi Alexander / Stringer

Podeli:

Čini nam se da popularna pevačica Dženifer Lopez, bez obzira na vremenske uslove, s tim nema problema.

U razgovoru za "In stajl" (InStyle) otkrila je kako joj to polazi za rukom, a tajna se krije u tri trika koje je rešila da podeli s drugim ženama.

"Sve moje naočare za sunce odgovaraju drugačijem raspoloženju i drugačijoj vibraciji. Mogu da ih uskladim sa bilo čim, bilo da nosim odeću za vežbanje ili nešto glamuroznije", otkrila je Džej Lo, koja je nedavno priznala da je prava "zavisnica" kada je ovaj modni dodatak u pitanju.

Naočare za sunce su obavezan deo njene garderobe čak i tokom hladnih zimskih dana, a obožava modele koji mogu da se nose uvek, prenosi Indeks. Osim toga, otkrila je još dva modna komada bez kojih ne može.

"Očigledno, volim dobar sako ili lep neutralni kaput koji se nosi preko gotovo svega. Šta god imali na sebi, uz njega ćete automatski izgledati doterano. Uparite ga s dobrim naočarima za sunce i minđušama i spremni ste", zaključila je Džej Lo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare