Kejt Midlton obukla čipkastu providnu haljinu i pokazala savršenu figuru

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, princ Vilijam i Kejt Midlton, sinoć su prisustvovali humanitarnom događaju "Rojal varajeti performans" u pozorištu Paladijum u Londonu.

Utorak, 19.11.2019.

13:36

Izvor: Super žena

Kejt Midlton obukla čipkastu providnu haljinu  i pokazala savršenu figuru
Foto: Gettyimages/ WPA Pool / Pool

Podeli:

Za tu priliku su oboje odabrali svečane toalete. Vilijam je nosio crno odelo, belu košulju i leptir-mašnu, dok je Kejt zablistala u raskošnoj poluprovidnoj haljini koja otkriva više kože nego što smo kod nje to navikli.

*ALT

Dugačku čipkastu crnu haljinu s postavom u boji kože, prozirnim rukavima, baršunastim detaljima, srcolikim dekolteom i otvorenim leđima potpisuje omiljena modna kuća vojvotkinje - Aleksander Mekvin, koja potpisuje i njenu venčanicu.

*ALT

Kejt je haljinu iskombinovala s klasičnim crnim salonkama s tankom i visokom potpeticom, crnom pismo torbicom i upečatljivim okruglim zlatnim minđušama s biserima, piše Index.hr. Kao i uvek, pazila je na sve detalje pa je uz svečani stajling napravila i svečanu frizuru, tačnije raskošne, talasaste kovrdže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.