Magazin Vog najprodavaniji u istoriji: Kako je Megan Markl doprinela tome

Urednik britanskog magazina Vog (Vogue) Edvard Eninful objavio je u četvrtak da je izdanje, u kojem je Megan Markl bila gošća urednica, najbrže rasprodat broj u istoriji ovog magazina u Velikoj Britaniji.

Moda | Super žena |
Podeli
Foto:gettyimages/ Chris Jackson
Foto:gettyimages/ Chris Jackson

Kako bi to proslavila, Megan Markl je na Instagramu objavila snimak na kojem ona i Edvard pričaju o ovom značajnom izdanju.

Vidno raspoložena i nasmjana u jednom trenutku Edvardu poklanja šešir sa šljokicama, dok Edvard Eninful insistira na tome da je Megan rođena urednica, prenosi časopis Helo (Hello).

"Nikada nisam video ništa slično. Bila si uključena u čitav proces, od početka do kraja", istakao je Eninful.

Dodao je i da je bio veoma uzbuđen kada je ušao u Kensingtonsku palatu kako bi se sastao s Megan.

Vojvotkinja je istakla da je modni element časopisa ipak prepustila profesionalcima.

"Jedino što sam ih pitala bilo je: 'Jeste li upoznati s kraljevskim modnim stilom i kodom oblačenja?' i 'Možete li u ovom broju predstaviti odeću koja je napravljena od održivih materijala?' Tek tada sam bez problema sve prepustila stručnjacima", rekla je Megan.

Urednik je rekao da je vojvotkinja želela da fokus bude na ženama koje menjaju svet i koje čine nevoravatne stvari jer je upravo to srž britanskog magazina.

Megan Markl se dotakla i sada već poznatog ogledala koje je postavila na centralni deo naslovne stranice.

"Srećom, ogledalo je našlo svoje mesto na naslovnoj stranici, želela sam da svako ko kupi časopis može sebe da vidi u njemu, veoma sam ponosna što smo to postigli", prenosi Klix.ba reči Megan Markl.

Kada je prvi put najavljeno da će Megan biti gostujuća urednica septembarskog izdanja magazina Vog, ona je izdala saopštenje:

"Proteklih sedam meseci su za mene bili veoma dragoceni. Saradnja s Edvardom, kako bismo zajedno usmerili fokus časopisa na određene vrednosti, uzroke i ljude koji danas menjaju svet, neprocenjiva je. Nadam se da će svi moći da osetiti snagu kolektiva u raznovrsnom izboru žena koje smo izabrali za naslovnicu. Nadam se da će se publika osećati nadahnuto kao i ja 'snagama promena' koje će pronaći na ovim stranicama."

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 27 sledeca idi na stranu