Možda ga ne biste nosile, ali na Jeleni Rozgi savršeno stoji FOTO

Somot je veoma popularan od ove jeseni, pa čak i sada na zimu. Jedan somotski komad odeće prošetala je hrvatska pevačica Jelena Rozga.

Četvrtak, 20.02.2020.

11:20

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Ova pomalo zaboravljena tkanina uspešno je (opet) zauzela svoje mesto u modnom svetu pa su odevni komadi izrađeni od somota okupirali police vaših omiljenih butika. Iako ga mnogi i dalje smatraju neprivlačnim, nisu mu odoleli ni slavni svetski dizajneri, pa su ga uvrstili u svoje kolekcije.

U modnoj prošlosti somot je smatran luksuznim materijalom, a nosili su ga isključivo pripadnici više klase, pa je bio poznat po svojoj osetljivosti. Ipak, danas je on mnogo otporniji i idealna je zamena za druge toplije, zimske materijale, piše Indeks.

Kojoj god klasi pripadali, ovaj vintidž materijal odlično će se uklopiti u vaš stil. To jako dobro zna i Jelena Rozga, koja je široki sako od somota iskoristila umesto jakne.
Reč je o modelu koji nimalo ne laska figuri, ali svejedno izgleda prefinjeno. Pevačica ga je kombinovala uz belu majicu s rol-kragnom i uz popularne kaubojke. Uz ovu opuštenu kombinaciju odlično su se uklopile uske farmerke, dok su eleganciju donele predimenzionirane viseće minđuše sa zlatnim detaljima i torbica Kloi Nil.

View this post on Instagram

Nights like this ❤️ #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare