Virtuelni nastup benda Florence and the Machine u čast Met Gale, poznati kačili snimke na Instagramu

Ovogodišnja Met Gala nije održana, priređena je samo virtuelno, što je uključivalo performans benda Florence and the Machine i mogla se pratiti na platformi YouTube.

Moda | Super žena |, bilboard.com |
Podeli

Ovaj godišnji dobrotvorni događaj koji se odigrava svakog prvog ponedeljka u maju ima za cilj da prikupi novac za godišnju modnu izložbu koju organizuje modno odeljenje Met muzeja.

Ovogodišnja virtuelna proslava odigrala se sinoć u osvrt na istoriju i ranije upečatljive trenutke sa ovog prestižnog godišnjeg događaja.

Glavna urednica Ana Vintur pozdravila je pevačicu benda Florence and the Machine Florens Velč. Florens je bila obučena u svilenkastu haljinu od šampanjca ogrnuta cvetnim vintiž detaljem dok jepevala pesmu You've Got the Love (Imaš ljubav).

"Nastupila je na Metu pre gotovo deceniju, i rekla da je to jedan od najneobičnijih trenutaka u njenom životu", primetila je Vintur. "Tako sam dirnuta i zahvalna što je pristala da večeras peva za nas."

"Bilo bi nemoguće ponovo organizovati galu u ponedeljak uveče", rekla je Vintur ranije za portal Vogue. "Umesto toga, zamolila sam nekoliko prijatelja da mi se pridruže na trenutak - za koji se nadam da će nam doneti malo radosti."

Tokom virtuelnog događaja, poznate ličnosti su podelile stare fotografije sa ovog događaja na svoje Instagram profile.

Vogue će dati donaciju i Institutu za kostime i organizaciji "Zajednička nit" i tražili su od gledalaca da pomognu nekoj od ove dve organizacije, ako mogu.

Izložba "O vremenu: moda i njeno trajanje" Instituta za kostime je odložena za 29. oktobar.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 12 sledeca idi na stranu