Odgovorno i sa stilom: Svilena marama kao maska? FOTO

Nova normalnost podrazumeva da bez maske na licu iz kuće ne izlazimo. Kako moda prati sve realne životne potrebe, tako su se pojavili različiti predlozi za maske.

Četvrtak, 01.10.2020.

15:17

Izvor: Blic.rs

Default images

Podeli:

Krenuli ste u šetnju. Preko maske ili umesto maske stavite svilenu maramu. Em ste odgovorni em u trendu, a još i celoj odevnoj kombinaciji možete da date lični pečat.

Svaki stajling zaslužuje da se zaokruži odgovarajućim detaljem. Ako ste se odlučili za damski militari stil, svilena marama preko lica je pravi izbor. A i lice će vam biti zahvalno. Svila je prirodan materijal ispod koga koža diše.

Jedna od najpraćenijih modnih blogerki na svetu Olivija Palermo ima odgovor na sve modne dileme. Ako niste sigurni kako da obučete neki nov odevni komad ili niste sigurni šta je trenutno in, pogledajte neki od njenih izbora. A baš je ona promovisala nošenje svilenih marama umesto maski, mada ponekad ispod marame stavi masku

Najbolje od svega je što ona neguje savremeni klasičan stil, pa ga zaista možete primeniti u realnom životu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare