Moderna i svoja: Mila Jovović u Parizu

Glumica i model Mila Jovović (45) ovih dana boravi u Parizu, a svetski paparaci i dalje je prate u stopu.

Moda | Super žena |
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Snimljena je i kako izlazi i kako ulazi u hotel u kojem odseda, u centru Pariza. Ležerno obučena, svoja i moderna, Mila Jovović nastavlja da snima modne kampanje i priprema nove filmske projekte.

Iako je njen otac iz Srbije i sa kojim je u jako dobrim odnosima, sebe naziva ruskom glumicom i rado se seća odrastanja u Moskvi sa majkom, takođe glumicom Galinom Loginovom.

A u jednom od intervjua pričala je i o srpskim korenima.

"Tata je mislio da od zdravstenog osiguranja može da napravi veliki biznis, pa je 1994. godine zaglavio u zatvoru, gde je ostao punih pet godina. On živi u Las Vegasu i kad god može dolazi da nas obiđe. Od mame sam nasledila radoznalost, ljubav prema književnosti i umetnosti i definitivno da dobro razmislim pre nego što nešto odlučim. Od tate sam dobila impulsivnu stranu, neustrašivost, spremnost da ponekad uđem u rizik. Ipak sam ja potomak jedne prilično revolucionarne porodice. Verovatno sam jedini član familije Jovović koji nije bio u zatvoru. Moj deda je, a mislim i njegova braća, bio zatočenik na Golom otoku. Ta priča o tom ostrvu, fascinira me! Zato želim da sa rođakom Mirkom, koji je reditelj, snimim film o Golom otoku. Skoro sam skapirala pravo značenje tog imena, u smislu - ogoljeno ostrvo. Još više me onda interesuje ta tema. Za Amerikance bi to bilo jako zanimljivo. Volela bih da napravim film o divljoj, nasilnoj, dramatičnoj istoriji moje porodice. Nismo mogli da je izbegnemo, čak i da smo hteli - ispričala je Mila jednom prilikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 5 sledeca idi na stranu