Suvi, u toplom i šik: Kako da se obučete tokom kišnih dana?

Gotovo da niko ne uživa u kišnim danima, a još manje je prijatno ukoliko pokisnete. Ipak, pravim modnim odabirom, osećaćete se mnogo bolje.

Četvrtak, 18.03.2021.

10:13

Izvor: Super žena

Suvi, u toplom i šik: Kako da se obučete tokom kišnih dana?
Foto: ShutterStock/Syrotkin Studio

Podeli:

Kada je napolju tmurno i kišovito, retko ko se raduje tome da izgleda lepo i sređeno. Uglavnom obučemo prvo što nam "padne pod ruku" i nastojimo da dođemo u toplo što je pre moguće.

Ipak, postoji nekoliko načina da se osećate prijatno u svojoj koži, čak i kada napolju pada kiša.

Odaberite kabanicu umesto kišobrana

Retko ko voli da nosi kišobran sa sobom, ali i on ne može uvek efikasno da nas zaštiti od padavina. Ukoliko duva vetar, dodatno je otežano ostati zaštićen. Ipak, odabirom kabanice ostaćete suvi od glave do pete.

Nosite odeću jarkih boja

Tokom kišnih dana pretežno biramo odaću tamnih boja. Odstupute od pravila čak i ako odaberete tamnu garderobu i nosite makar jaknu i obuću u crvenoj ili nekoj drugoj, upadljivoj boji. Poboljšaćete sebi raspoloženje.

*ALT

Čizme su spas!

Udobne, tople i duboke čizme ne samo da će vas ugrejati, već će vas i zaštititi od kiše. Kombinujte ih sa odećom u printu ili garderobom veselih nijansi.

Kape su veliki plus!

Vlaga u vazduhu neretko pokvari frizuru, ali ukoliko odaberete kapu, tako nešto ne može da se dogodi. Pravi izbor su kožne kape i šeširi, jer ne mogu da se pokvase.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare