Modeli sa oblinama u novoj kolekciji "Victoria Secret"

Najpoznatiji svetski brend za donji veš, "Victoria secret" predstavio je novu kolekciju za ovo leto.

Subota, 17.04.2021.

10:00

Izvor: Super žena

Modeli sa oblinama u novoj kolekciji
Foto: Profimedia

Podeli:

Još prošle godine, kada je poznati svetski brend prodat, modni svet pitao se da li "Viktorijini anđeli" odlaze u prošlost i da li će doći do marketinškog obrta u ovoj kući. Poznati brend godinama je kritikovan i zbog premršavih manekenki, a tek 2019. godine uvrstili su u svoje redove i jednu manekenku sa oblinama.

To je bio pokušaj da se izbore sa kritikama i zadrže svoju poziciju jer su se od 2016. godine borili sa kontinuiranim padom prodaje, i kritikama da insistiraju na isuviše mršavim modelima i nameću praktično nemoguću sliku o ženskoj lepoti i telu.

U najnovijoj kampanji, za leto 2021. godine, primetićete da dominiraju upravo - modeli sa oblinama.

*ALT

"Victoria secret" prodata je prošle godine posle problema sa kojima se suočovala, a novi većinski vlasnik tada posrnule kompanije je investiciona firma "Sikamor brends". "Victoria secret" prethodno je beležila pad prodaje, zbog jačanja konkurencije ali i promene ukusa kupaca.

*ALT

Takođe, zabeležen je tada i pad akcija "Victoria secret" a kompanija se nalazila pod istragom jer je generalni direktor Les Veksner doveden u vezu sa pokojnim finansijerom Džefrijem Epstajnom koji je optužen za seksulano zlostavljanje i podvođenje maloletnica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.