Kendal Džener u hit pantalonama osvaja ulice Njujorka

Definitivno jedan od aktuelnih trendova za proleće.

Četvrtak, 29.04.2021.

12:12

Izvor: B92

Kendal Džener u hit pantalonama osvaja ulice Njujorka
Foto: Profimedia

Podeli:

Njen stil je jednostavan i praktičan, bar tako tvrde svetski modni znalci. Koristi svedene krojeve, jednobojne komade i vešto su kombinovani. Ova mlada dama, koja je planetarni uspeh doživela sa emisijim "U korak sa Kardašijanima" se smatra jednom od najvećih modnih inspiracija današnjice.

Za izgled Kendel Džener je zaslužna stilistkinja Dani Mišel koja je bazirala manekenkinu odeću na minimalizmu i klasičnim komadima za sva vremena.

Nedavno je u fokus stavila tzv. pantalone visokog struka, a u nastavku možete da pogledate 2 načina kako ih je ponela Kendel Džener.

1. Belu jednostavnu majicu je uparila sa širokom košuljim i pantalonama u bež boji. Svedenim kaišem i japankama na štiklu je zaokružila stajling.

*ALT

2. U tamnijoj varijanti, Kendel je pantalone visokog struka ponela sa uskom majicom i mantilom. Bazični komadi su u oba izgleda potvrda da jednostavnom odećom možemo da dobijemo upečatljiv efekat.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare