Modna inspiracija: Najlepše duge prolećne haljine sa Instagrama

Ovi modeli idealni su za nošenje ispod teksas ili kožne jakne.

Petak, 07.05.2021.

08:45

Izvor: Super žena

Modna inspiracija: Najlepše duge prolećne haljine sa Instagrama
Foto: Profimedia

Podeli:

Proleće vraća naš omiljeni modni favorit, idealan u svim prilikama - haljinu! Inspiraciju smo pronašli na Instagramu, kod vodećih modnih blogerki koje su uveliko ponele ovaj romantični komad.

Primetili smo da vladaju jake boje - indigo plava, narandžasta, žuta, a što se tiče dezena definitivno je floralni, koji se odlično slaže sa buđenjem ovog godišnjeg doba. Strane modne "trendseterke" se opredeljuju za šire i duge modele, koji se mogu kombinovati sa teksas ili kožnom jaknom, kao i laganim baletankama ili sandalama.

Ležerni modeli prate liniju tela mogu se nositi od jutra do večeri, a pamučne haljine A kroja koje su takođe hit za ovu sezonu su idealne za popodnevnu šetnju gradom.

Po pitanju materijala, svi smo saglasni da bi trebalo nositi prirodne, kao što su pamuk, svila, lan i izbegavati poliester i ostale veštačke materijale koji nisu preporučljivi posebno kada je toplo vreme.

U nastavku pogledajte najinteresantnije predloge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare